Alle tactische definities

Deel hier je goed werkende tactiek met andere managers.
Post Reply
User avatar
Ah Ahmed
nieuwkomer
nieuwkomer
Posts: 6
Joined: 10 Jun 2017
OSM name: Captain Ahmed 8
First name: Ahmed
Favoriete club:
Status: Offline

Alle tactische definities

#1

Post by Ah Ahmed » 11 Jun 2017, 02:44

Bij het beslissen hoe je je tactiek moet instellen, zijn er veel beslissingen te maken, en ook veel dingen die niet heel duidelijk zijn voor veel online Soccer Manager Gamers. Dit artikel zal u helpen om een ​​duidelijker begrip te krijgen van wat betekent wat bij het instellen van uw tactiek.

Stijl van het spel: Dit geeft aan hoe agressief je wilt dat je spelers bij het verdedigen zijn. Hoe agressiever je dit stelt, hoe meer kaarten en verwondingen kan je team onderhouden. Aggressie kan ook als voordeel worden gebruikt bij het spelen tegen sterkere teams door risico's te nemen en het extreme te zetten. Kijkend naar hoe streng de scheidsrechter in je volgende wedstrijd zal zijn, kan ook helpen om te beslissen op welk niveau van agressie te gebruiken. De meeste gamers beslissen dit op agressieve wijze te verlaten. Dit onderwerp is vrij rechtdoor!


Long Ball: Dit moet gebruikt worden in formaties met een grote hoeveelheid voorwaarts; 3-2-5, 3-3-4 en 4-2-4. Deze stijl springt uit het middenveld door lange ballen van de verdediging naar voren te spelen. Het spelen van lange ballen is gunstig tegen oppositie met een sterk middenveld of als je middenvelder zwak is. Long ball is meer van een verdediging tactiek en is het beste om sterker en passerende teams tegemoet te komen.

Passing: Dit moet gebruikt worden bij een groot aantal middenvelders, aangezien de passerende strijd gewonnen en verloren gaat in het middenveld. Formaties zoals 4-5-1, 3-5-2 en 4-4-2B zijn goed met een passerende stijl. 4-4-2B wordt ook voorgesteld omdat de middenvelders in deze formatie smal en niet breed zoals in 4-4-2A spelen. Deze stye wordt het beste gebruikt als je een sterk middenveld hebt of als je tegenstanders over de tactiek wilt tegengaan, maar alleen als je het betere team hebt.

Speel breed: dit wordt het beste gebruikt bij sterke aanvallers en sterke aanvallende fullbacks in jouw squad. Je team focus is het aanvallen door vleugelspel. Speelwijdte wordt het beste gebruikt met een 4-3-3 of 3-4-3 formatie, hoewel andere aanvallende formaties aanpasbaar zijn. Deze tactieken worden meestal gebruikt door teams 1-4.


Teller Attack: Deze stijl van het spel is sterkst met alle beschikbare defensieve formaties. 6-3-1, 5-4-1, 5-3-2, 5-2-3, en 4-5-1 kunnen allemaal succesvol worden gebruikt met de counteraanval tactiek. Bij het spelen met een lagere doelpunten tegen een team van Goal 1-4, stel ik voor om een ​​tegen tactiek te proberen.

Schiet op het zicht: Er is veel discussie geweest over de vraag of schieten op het zicht een aanvallende of defensieve vorming is. Dit is nog steeds erg moeilijk te bepalen vanwege het hoge succespercentage. Vooral bij de 4-2-3-1 vorming. Schieten op het zicht is zeker een verdedigende tactiek dan het een offensief is. Je vertelt je spelers eigenlijk om te schieten, ongeacht de kans dat ze krijgen, omdat er een lagere hoeveelheid kansen wordt verwacht door sterke oppositie. Wat voor welke formaties te gebruiken met schieten op het zicht? Het zou formaties moeten zijn met veel midfielders; 4-5-1 en 3-5-2 formaties.

Line Tactics: Dit bepaalt de mentaliteit van uw verdediging, middenveld en voorwaarts. Je zou dit moeten houden in relatie tot je vorming en hoe aanvallend of defensief je van plan bent te spelen. Je zou niet defensief spelen en je defensieve lijn hebben om de aanval te ondersteunen, zodat ze naar voren bommen en de verdediging open laten of aanvallen spelen en je voorwaartse set set terugvallen. Het komt gewoon niet op. Ook kan uw lijnt tactiek helpen om te bepalen hoe goed bepaalde spelers optreden. Bijvoorbeeld: als je de verdedigers lijntypes hebt ingesteld op aankomende ruggen en dan een verdediger met hoge offensieve ratings links of rechts terug zet, verhoogt hij de kans om goed te presteren.


Defensieve Tactiek: Man tot Mens of Zonale Markering? Zonale markering is het meest effectief met defensieve tactieken, lage druk, en wanneer je aantal verdedigers het aantal aanvallers overschrijdt. Voor man naar man markering is het andersom; Meest effectief met aanvallende tactieken, hoge druk en gelijk aantal verdedigers tegen aanvallers aanvallers.

Offside trap: Gebruik van de offside trap is aanbevolen voor formaties met minder verdedigers. Een kleinere aantal verdedigers zou het gemakkelijker maken voor de verdedigers om te communiceren, een even lijn te houden en de offsider trap te spelen wanneer nodig.

Geavanceerde Tactiek: Mentaliteit is vrij rechtdoor. U kunt uw mentaliteit aanpassen op vijf verschillende niveaus; Bevat, Defensief, Standaard, Aanval en Overbelasting.

Tempo: Pas het tempo aan op elke tegenstander. Hoe beter je team wordt vergeleken met je tegenstander, des te hoger moet je deze schuifregelaar aanpassen

Druk: dit moet aangepast worden aan hoe defensief of aanvallend jouw tactiek is. Als u van plan bent de bus te parkeren, zou u niet veel druk willen aanbrengen.


Bedankt
♥ Hala Madrid Y Nada Mas ♥

User avatar
Bart
professional
professional
Posts: 1718
Joined: 30 May 2011
OSM name: OSMDonald
First name: Bart
Favoriete club:
Status: Offline

#2

Post by Bart » 12 Jun 2017, 11:43

Mooie toelichting! :)
Altijd handig voor (beginnende) OSM managers!

User avatar
Ah Ahmed
nieuwkomer
nieuwkomer
Posts: 6
Joined: 10 Jun 2017
OSM name: Captain Ahmed 8
First name: Ahmed
Favoriete club:
Status: Offline

#3

Post by Ah Ahmed » 12 Jun 2017, 17:21

Bart wrote:
12 Jun 2017, 11:43
Mooie toelichting! :)
Altijd handig voor (beginnende) OSM managers!

Bedankt voor deze bemoedigende woorden :)
♥ Hala Madrid Y Nada Mas ♥

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests